Aanmelden


U meldt zich aan via het aanmeldformulier op onze website. U kunt de aanmelding in één keer afhandelen dankzij ons uitgebreide aanmeldformulier en unieke digitale machtiging. Als u de formulieren liever per post ontvangt kunt u dit bij het aanmeldformulier aangeven. 

Er moet binnen 6 weken na de dagtekening van de aanslag gemeentelijke heffingen of de WOZ-beschikking bezwaar worden gemaakt tegen de WOZ-waarde. Het is dus van belang dat u zo snel mogelijk het formulier invult zodat wij u veel kosten kunnen besparen.

 

Bevestiging/Terugsturen

Na ontvangst van uw aanmelding sturen wij u een e-mail met bevestiging van de digitale machtiging.

 

Als u gekozen heeft voor post of e-mail machtiging krijgt u een formulier toegestuurd, deze moet dan nog door u worden ondertekend, hiermee machtigt u ons om voor u geheel kosteloos bezwaar te maken tegen de WOZ-waarde van uw woning.

Bezwaar opstellen

Na ontvangst van deze gegevens starten wij gratis de WOZ bezwaarprocedure:


- We vragen het taxatieverslag op bij de gemeente

- We onderzoeken de verkochte woningen in uw buurt

- We beoordelen de argumenten die u bij de aanmelding heeft aangedragen

- We stellen een juridisch correct en sterk beargumenteerd bezwaarschrift op 

 

Bezwaar versturen

Het gratis opgestelde bezwaar wordt verstuurd naar de gemeente. Hier hoeft u niets voor te doen. Door het indienen van een bezwaarschrift heeft u geen uitstel van betaling. U kunt de aanslag gewoon betalen, als de WOZ-waarde wordt verlaagd stort de gemeente het teveel betaalde bedrag terug op uw rekening.

 

Uitspraak gemeente

Zodra de gemeente uitspraak heeft gedaan op het ingediende bezwaarschrift, stellen wij u hiervan op de hoogte. De gemeente heeft officieel tot 31 december 2020 de tijd op te reageren op het bezwaar, het kan dus enkele maanden duren voordat u een reactie krijgt. Als u tussendoor vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen.

2

3

Werkwijze

1

2

3

4

5