Zoeken
  • danielleslootweg

Beschikking nog niet ontvangen? Controleer of deze digitaal naar u is opgestuurd!


Inmiddels hebben alle gemeenten de OZB aanslagen verzonden. Voorheen kreeg u de aanslag per post opgestuurd, maar gezien de veranderende technologische mogelijkheden versturen sommige gemeenten de post alleen nog maar digitaal. Het blijkt dat veel mensen niet weten dat ze de aanslag digitaal ontvangen. Heeft u uw aanslag nog niet ontvangen dan doet u er verstandig aan eerst uw digitale postvak op www.mijnoverheid.nl te bekijken. Eerder dit jaar stuurde de belastingdienst al een brief met daarin de melding dat ‘de blauwe enveloppe’ gaat verdwijnen. Daarvoor in de plaats komt het digitale postvak op mijnoverheid.nl, waar u zich eerst voor moet registreren via uw Digid. Wat velen niet in de gaten hebben is dat er in deze digitale omgeving wordt gevraagd naar welke post u voortaan digitaal wil ontvangen. De keuzes hiervoor staan echter allemaal aangevinkt en daardoor heeft u wellicht het aanslagbiljet reeds ontvangen zonder dat u daar zelf van op de hoogte bent.

Controleer daarom of u het aanslagbiljet ontvangen heeft en zorg dat de termijn voor het bezwaar maken niet verloopt. Uiteraard kan Maak Gratis Bezwaar het bezwaar ook kosteloos voor u uit handen nemen. Neem voor meer informatie contact op met Maak Gratis Bewaar of stuur een kopie van het aanslagbiljet naar maakgratisbezwaar@gmail.com. Ook kunt u zich op onze website www.maakgratisbezwaar.nl kosteloos aanmelden.


14 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Nieuwe woning, lagere WOZ-waarde

Heeft u na 1 januari 2020 een woning gekocht en vindt u de WOZ-waarde van de nieuwe woning te hoog? Dan is het alsnog mogelijk om bezwaar te maken tegen de te hoge WOZ-waarde. Elk jaar stuurt de gemee

Amsterdam verlaagt WOZ van erfpachters met 2 procent

De gemeente Amsterdam geeft erfpachters een korting van twee procent op de WOZ-waarde, waarover in 2019 de gemeentelijke belasting moet worden afgedragen. Dat blijkt uit een zogeheten raadsbrief die o